Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

7.5 Lauko Rinkos Kiemo Skėtis, Balta

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€307.94 €277.15
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k3234

SUGIFT 7.5 lauko stalo rinkos kiemo skėčiai yra pagaminti naudojant kieta, ilgalaikis metalo įranga, skirta išgyventi yra negailestinga lauko klimato.Patvarus poliesterio audinio pusės prisiūtos prie formos, kupolo, kuris siūlo apsaugos nuo saulės visai šeimai.Jo vandeniui poliesterinio audinio suteikia dešimt pėdų apsaugos nuo saulės, lengvai ant stalo ir kėdės.Mėgautis saldus laiką su savo miela šeima ir draugais!

Tvirtas Polių&Šonkaulių: Šio lauko skėtis ateina su rūdžių atsparia geležies pagrindinis centras stulpų ir 6 tvirtas geležies šonkaulių, teikti daugiau paramos nuo vėjo.

Įsmeigti, UV&Atsparus Vandeniui: dvigubo susiuvami tirštėti baldakimu yra pagamintas iš patvaraus poliesterio, kuris yra apsaugos nuo saulės, atsparus vandeniui ir lengvai valomas.Į liejo kupolo viršuje skėtis padeda oro srautas geriau ir stiprinti stabilumą vėjuotomis dienomis.

Lengva Naudoti: alkūninius sistema leidžia stalas skėčiai lengva atidaryti ir uždaryti.Taip pat galite pakreipti skėtį lengvai spausdami mygtuką blokuoti nepageidaujamų saulės spindulių, bet kokiu kampu.

Plačiai Naudojimas: 7,5 pėdų apvalus lauko skėtis suteikia šešėlių zonos 3-4 asmuo, dauguma lauko poilsio vieta, tokių kaip vejos, denio, sodas, žvejybos, kieme, baseinas, kavos baras, lauko šalis ir kt., jums tiesiog reikia mėgautis kiekviena fantastinis momentas ne!

Skėtis, Apsauga: rekomenduojama padengti arba parduotuvės skėčiai su velcro dirželis, kai nenaudojate, arba ekstremalios oro sąlygos dar labiau saugoti, kad produkto kokybė.

SUGIFT 7.5 Lauko Rinkos Kiemo Skėtis, Balta

Specifikacija Dydis: 7.5 ft Spalva: Balta Medžiaga: Poliesteris, Geležis, Skėtis Šonkaulių: 6 Plieno Briaunomis

Komplektą Sudaro: 1 x Kiemo Umbrella(Skėtis Stendas/Bazė apima ne!); 1 x Instrukcija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar