Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

DRAGON 6965 1/35 Mastelis Befehls-Pantera Zimmerit w/Magic Kelio Plastikiniai modelis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€50.70 €41.07
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k32172

DRAGON 6965 1/35 Mastelis Befehls-Pantera Zimmerit w/Magic Kelio Plastikiniai modelis -Pantera komandą bakas tipo su magija kelio, kuris sugriežtina pakabos Plastiko modelio surinkimo rinkinys, kurios dauginasi tipo remiantis Pantera G tipo, viena komanda cisternos, aprūpinta vokietijos armija antrojo Pasaulinio Karo metu, dėl 1/35 mastelio. [Apie faktinį transporto priemonės]

--Vokiečių armijos, kuri sukūrė kova, kad naudotis mobilumo antrojo Pasaulinio Karo metu, buvo įrengta komandą bake įrengta su didelės ryšio įrenginys, kiekviename padalinyje siekiant valdyti kiekvienos transporto priemonės efektyviai ir plėtoti veiklą.Buvo ten.

- Daugelis buvo įrengtas įvairių antenų ryšio įranga, ir galingų ryšių įranga buvo įdiegta į automobilį.

-Tarp įvairių komanda cisternos, komanda cisternos, remiantis Pantera G tipo tankas taip pat yra gaminami.

-Siekiant įdiegti ryšio įrenginys mūšyje kambarį, jis buvo pakeistas su manekeno barelį, ir nors daugelis transporto priemonės turėjo tik kulkosvaidžiai, kaip pagrindinį ginkluotės, bendraašis kulkosvaidis buvo panaikinta Pantera G įveskite komandą bako, bet pagrindinį ginklą išlieka 7.5 Įrengta cmKwK42L / 70.

- Ir, mažinant šaudmenų saugojimo vietos, FuG5 komunikacijos prietaisas buvo įrengtas bokštelis, ir FuG7 ar FuG8 komunikacijos prietaisas buvo įrengti viduje transporto priemonės kėbulo.

--Jis sakė, kad nuo Gegužės 1943 vasario 1945 metais, Pantera komandą bakas buvo restauruotas pagrįsta ne tik apie G tipo, bet taip pat dėl A ir D tipų, ir beveik 350 tankai buvo gaminami. [Apie modelį]

-Modelis atkuria komandą bakas remiantis Pantera bakas sukurta ir įdiegta vokiečių armijos antrojo Pasaulinio Karo dėl 1/35 mastelio.

--Žvaigždės formos antenos, galinio automobilio kėbulo, kuri yra pagrindinis bruožas šildomi, yra subtiliai išreikšta įskaitant pagrindo dalių.

-Žinoma, kiekvienos dalies automobilio kėbulo realiai atkuria bazės pantera.

--Be to, dalis yra modeliuojama su Zimmerit danga prie kūno, siekiant užkirsti kelią magnetiškai traukia minų.

--Be to, šis rinkinys naudoja surenkamieji magija bėgių kelio dalis, kuri sustiprina realybės sustabdymo.

- Tai savaime suprantama, kad pakaba rankos, įskaitant kelių ratų, įtempimo rato, ir žvaigždutę rato, buvo tvirtai pakartoti.

-Ne tik formą automobilio kėbulo, bet taip pat grotelėse variklio denio liukus į bokštelį, ir transporto priemonės, prie šoninio automobilio kėbulo turėti mechaninė apdaila.

- Jis yra gražus rinkinys, skirtas karinių gerbėjai ir toliau stiprinti Pantera kolekcija. [Pagrindinės savybės]

--Atgaminti komandą bako tipas Pantera bakas 1/35 mastelis

-Priimti realiai galutinio surinkimo tipas magija bėgių kelio

-Kūno dalys yra modeliuojama su Zimmerit danga

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: 6965
  • Rekomenduojame Amžius: 12+y
  • Tipas: Tankai
  • Amžius: > 14 metų
  • Medžiaga: plastikiniai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar