Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Gamyklos Nėrimo Pakabinti Krepšelį Megzti Augalų Krepšelį Automobilių Veidrodį Pakabinti Vazoninių Augalų Nėrimo Automobilių Reikmenys, Automobilių Vazoninių Augalų

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€15.23 €6.09
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k312631

Žavinga ir patogiai, be savo automobilio yra megzti augalų automobilių veidrodis, kabykla.Jūs galite padidinti saugos ir imtis nuomone, nes ji yra patogūs liesti ir nekenkia jūsų vairavimo vizija.Ji taip pat gali būti pakabinti kur nors kitur, kaip savo krepšys, kuprinė, arba pultelio.Tai ideali dovana jūsų draugams, kurie naudojasi mezgimo ir sodas.

Specifikacija:

medžiaga: Vilna

Dydis: Lapų apie 20~25cm/7.9~9.8 į, Krepšelį, apie 7*8cm/2.8*3.1, Virvelę apie 20cm/7.9 į

Pakavimo Sąrašas:

1* Nėrimo Pakabinti įrenginiai, Ca

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nėra Lengva Pertrauka: mėgstamiausia knitters, tai nerti pakabinti augalų automobiliai yra pagaminti iš siūlų.Ji turi savitą, kruopštaus dizaino, kuri leidžia savo automobilį labiau patrauklūs ir yra minkšta.

2.Reguliuojamas Virvę: lyno ilgis gali būti reguliuojamas, kad tilptų jūsų automobilio erdvė ir išvengti, blokuoti savo nuomone.Į nėrimo pakabinti augalų, taip pat leidžia jums apsikeitimo iš įvairių augalų, kaip jums patinka.

3.Vairavimo gerovei: Panaikinti vairuotojo regėjimo nuovargis ir padidinti savo saugumą ir gerovę, tai nėrimo pakabinti augalų virpesiai šiek tiek, o jūs vairuojate.

4.Plačiai Taikoma): Nr. skylių pramušimo ir klijavimui, reikalaujama.Tik kaklaraištis ar pakabinti tai nėrimo augalų, kur jums patinka, pavyzdžiui, jūsų automobilio veidrodėliai, sienos.Tai yra mielas apdaila, kuri užpildo savo erdvę gamtos malonę ir elegancija.

5.Subtilus Dovana: Tai nerti pakabinti įrenginiai, automobilis yra puikus pasirinkimas, jei jūs ieškote dėmesingas vestuvių dovana ar Kalėdų dovana.Draugų ar šeimos narių automobiliai bus gauti fiziniai ir elegantiškas jaustis nuo jo.

  • Prekės Svoris: 50g
  • Pagrindinė Medžiaga: Medvilnės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar