Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Akumuliatoriaus Gnybtų Jungčių 1Pair Greito Atleidimo Atsijungti Hex Raktas Automobilio Akumuliatoriaus Pabaigos Teigiamas Neigiamas Automobilių UTV Traktorių, Sunkvežimių

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€17.52 €9.99
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k311256

Pastabos:

Prieš tai, kad produkto, prašome patikrinkite, ar produktas atitinka gaminio pasirinkote;

4 Būdas Akumuliatoriaus Gnybtų:

Baterijos gnybtų jungtis turi 4 pareigybės laidų jungtis.Skirti daug kabelio jungtis, dažniausiai naudojama SAE / JIS TIPO galinės automobilio akumuliatoriaus.

Tvirtas, Patvarus:

Greitai atjungti akumuliatoriaus gnybtų, pagaminti iš konservų vario ne tik turėti geras laidumas ir atsparumas korozijai, bet taip pat gali sumažinti įtampa iškraipymo ir perdavimo nuostolių.

Lengva naudoti:

Baterijos pašto terminalai jungtys yra lengva nustatyti, su teigiamu (raudona) ir neigiamas(black) paženklinti.Ateina su 1 hex raktas paprastas montavimas.Laidai yra lengva pakeisti, ir ryšys yra įmonė.Baterijos gali būti prijungtas prie akumuliatoriaus pranešimų paspausdami svirtį žemyn, todėl jokie įrankiai yra reikalingi.

Išmatavimai:

Vielos skersmuo 5.2 - 7.4 mm (AWG gabaritai 1 - 4) ar skyriaus 16 - 35mm2.Minimalus laido dydis: 16 mm (5/8").Maksimalus laido gnybtas: 9.5 mm/0.37 tam, Mini viela, apkabos: 6,5 mm/0.25.

Taikoma:

Tinka Automobiliams, Mikroautobusams, Karavanas, Ratų, Sunkvežimių Akumuliatoriai ir t. t.Patarimai: įsitikinkite, kad galėtumėte susisiekti teisingą stotį ir teisingą poliškumą prieš naudojimą.Jokių problemų, susisiekite su mumis.

Medžiaga:

Konservų Vario (Varžtai iš plieno).

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Šokti Veda
  • Prekės Svoris: 260g
  • Įtampa: 12V

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar