Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Fryer, 1750W 8Qt Pavaizduojami Airfryer su Non-stick ir Indaplovė-Saugus Krepšelį, Sveiko maisto ruošimo 85% Mažiau Naftos, 6-in-1 Mažas triukšmas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1 278.33 €984.32
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k29621

【8qt Didelės Talpos】Didelės talpos oro gruzdintuvės, kuris gali pritaikyti keturių kilogramų maisto, leidžia jums virėjas įvairių sudedamųjų dalių, visi vienu metu.Jo didelės talpos daro oro fryer puikus pasirinkimas šeimos susibūrimai ir šalys, kaip oro fryer galite lengvai virėjas didelį maisto kiekį, kuris nustatomas ji stang iš virtuvės prietaisai.

【6-in-1 Funkcija】Oro fryer yra šeši funkcijas, įskaitant Kepti, Kepkite, Rietis korius, padeda išgarinti Drėgmę, Šildyti, ir giliai kepti.Su multi-funkcija, oro gruzdintuvės tapo viena iš namų ūkių standartinis virtuvės prietaisų, kurie gali lengvai patenkinti įvairių kepimo poreikius įvairioms progoms.

【Vizualizuota, Dizainas】Vizualizuota, oro fryer leidžia jums aiškiai matyti, kepimo būseną maisto kiekvieną akimirką, kuri leidžia geriau valdyti kepimo laiką ir temperatūrą airfryer pasiekti geriausią skonį ir kokybę.

【Didelio Galingumo Variklis】Įrengta 1750W didelio galingumo, oro fryer yra pajėgi puikiai virti maisto trumpą laiką. 360°erdvinis oro įsiurbimo šildymo technologija leidžia oro fryer kepti maistą greičiau, tuo pačiu sumažinant 85% aliejaus, o taip pat oro gruzdintuvės gali suteikti traškūs tekstūros, kad yra panaši į tradicinių giliai kepti.

【Lengva Valyti】Non-stick, airfryer krepšelyje yra lengva valyti ir apsaugo maisto iš prilipti prie paviršiaus puodą.Ir plauti indaplovėje daro valymo oro fryer dar lengviau.

  • Galia (W): 1w
  • Non-Stick Medžiaga: PTFE
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Įtampa (V): 6V

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar