Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Panardinamieji, Vandens Šildytuvas, 1500W Elektrinis Panardinami Vandens Šildytuvas Su Laikmačiu, Nerūdijančio Plieno Apsaugas Dangtis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€31.57 €25.26
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k291503

Su pažangių šilumos komponentai, tai 2500W pakrovimas, vandens šildytuvas daro vandens šildymo efektyvumą ir virti 5 galonų vandens per kelias minutes.Lengva naudotis, nes viskas, ką jums reikia padaryti, tai tiesiog įdėti panardinami vandens šildytuvas vandens tada prijunkite maitinimo.

Už laikmatį, paspauskite Set mygtuką pirmasis norėdami Nustatyti laiką, paspauskite mygtuką pridėti arba atimti klavišą, norėdami Nustatyti laiką, šalia paspauskite Set mygtuką, kad patvirtinti metu, ir indikatorius šviečia pradėti šildymo.Žadintuvas skamba po vandeniu yra virti.Ne nerimauti per šildymo.

nešiojamų pakrovimas, vandens šildytuvas tinka daugeliu atvejų, tokių kaip nešiojamieji vonia, baseinas šildytuvas, tvenkinys šildytuvas, vandens lovio šildytuvas, kibiras šildytuvas.Ypač tinka vandens šildymo didelio dydžio konteineris, kaip kibiras, baseinas, vonia, mini pripučiamas baseinas ir kt.Pastaba: netinka tiesioginio šildymo termosas.

Mūsų naujas Pakrovimas, Vandens Šildytuvas yra laiko funkcija.Ji gali nustatyti laiką, paspausdami SET mygtuką.Kai laiko yra daugiau, galios bus automatiškai išjungti ir pypsėjimu signalas bus išduotas.Išvengti nelaimingų atsitikimų, pamiršta, kai užimta.Nereikia laukti pusės metu naudojimo, kuris yra saugiau ir patogiau.

Paprasta operacija-pasinerti į vandens šildytuvas tinkamą vandens lygis (vandens šildytuvas saugaus vandens lygio linijos).Kištuką į bet įžeminto kištukinio lizdo.Patikrinkite, ar maitinimo indikatorius kištuką ir patikrinkite, kibirą šildytuvas yra įjungtas, ir tada nešiojamų vandens šildytuvas pradeda dirbti.Įspėjimas: elektros laido ir rankenos negalima panardinti į vandenį.

Kištuko Tipas: JAV Kištuko, ji taikoma, Kanada, Indija, Meksika, Tailandas, Taivanas, jav, Filipinų ir kt.

Kištuko Tipas :EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Spalva:geltona

Medžiaga:Plastikas+Nerūdijančio Plieno

Įtampa: AC 220V/AC110V

Pakuotės Turinys:

1 x Vandens šildytuvas

1 x Plieno kamuolys

1 x Termometras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Galia (W): 1100-2000W
  • Talpa: 10L
  • Įtampa (V): 12V
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sandėliavimo / Tankless: Momentiniai / Tankless

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar