Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Vilkas Formos Drėkintuvas Miegamasis Šaltas Rūkas oro Drėkintuvai 650Ml Ultragarso Atomizing Drėkintuvas Darbalaukio Žaidimų Drėkintuvas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€23.69 €15.40
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k29146

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

[Unikalaus Dizaino Wolf Formos] - Asmeninės kietas formos dizainas, remiantis vilkas formą ir pridėti, mokslinės fantastikos elementų, ir įvairiapusės deimantų dizainas.Atrodo, laukiniai ir kietas.

[Aukšto Dažnio Ultragarso Dulkinimo] - Built-in ultragarso dulkinimo įrenginys, aukšto dažnio ultragarso virpesių technologija, akimirksniu gali lūžti vandens molekulės, kurių kvepalų, eterinių aliejų, akimirksniu išplitęs visoje patalpoje.

[Spalvinga Apšvietimo] - drėkintuvas su septynių spalvų šviesos funkcija, galite pasirinkti septynių spalvų ciklo šviesos ar pastovios šviesos spalva pagal jūsų pageidavimą.

[Didelių Pajėgumų ir Super Tylus Dizainas] - 650ml didelės talpos vandens bakas, gali humidify apie 10 valandų.Built-in dulkinimo triukšmo mažinimo mechanizmas, veikimo garsas neturi viršyti 40 decibelų.Vėlai vakare drėkinimo nebus sutrikdyti jūsų poilsį ir sukurti jaukią poilsio aplinką jums.

[Du Wpray ir Laiką Mode] - Ji turi du režimus: nuolat purškimo režimas (mažesnių purškimo, laikas 10 valandų) ir su pertrūkiais, purškimo režimas (didesnis purškimo, laikina 5 valandas), kuris gali būti laisvai perėjo su trumpu paspauskite jungiklio ir yra labai lengva valdyti.

Spalva:Juoda/Balta

Medžiaga:ABS+PS+Silikono

Dydis:Apie 10x10x16.2cm

Pakuotės Turinys:

1 * drėkintuvas

1 * USB duomenų kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Įtampa (V): 5V
  • Prekės Pavadinimas: MiLESEEY
  • Galia (W): 1w
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Triukšmo: 36db
  • Drėkinimo Metodas: Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
  • Talpa: 1L

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar