Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Montessori Mediniai Galvosūkiai Vaivorykštė Kačių Blokai Dėlionės, Žaislai, Vaikams, Vaikų, Suaugusiųjų Švietimo Įspūdį Surinkimo Žaislai Dovana

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€41.91 €32.28
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k2910

Savybės:

1. Puikus Įdomus: Tai gamtos tematikos dėlionė-mėgautis atpalaiduojančia laiko su šį paslaptingą vilkas galvą, dėlionės!Yra kelių dydžių, mūsų medinė dėlionė yra pagaminti iš mažų gabaliukų formos, kaip savanos gyvūnai.

2. Aukštos Kokybės Medžiagos: Pagaminta iš Formaldehidas-nemokamai liepų medžiagos, lygaus paviršiaus , aukštos kokybės, patvarus ir atsparus korozijai, bei matomas apsauginį sluoksnį po ekologiški dažai .Galima pakabinti ant sienos, ar perduotas kitiems.

3. Įgūdžių Tobulinimas: Gali skatinti akies-rankos koordinacijos, pagerinti koncentraciją, kantrybės, loginis mąstymas ir problemų sprendimo įgūdžiai.Jums bus sumišęs su smegenų dėlionės šį dėlionės žaidimas visą dieną.

4. Ideali Dovana: Ieško mąstantis gimtadienio ar šventinę dovaną?Šie unikalūs mediniai galvosūkiai yra puikus pasirinkimas!Suteikti jūsų mylimam žmogui valandos pramogų.

5. Ramiai Savo mintis: Jigsaw puzzles ramus protas ir paskatinti novatoriškų meditacijos būseną.Puikus tėvų-vaikų žaidimas.Intelektinės žaidimas suaugusiems ir vaikams.Geras pasirinkimas gimtadienio ir Kalėdų dovanos.

Techniniai duomenys:

Spalva: spalvotas

Medžiaga: beržas

A tipas(apie):

33*28cm/12.99*11.02 colių (šiek tiek didesnis už A5 lapo)-224 gabalus-vidutinio sudėtingumo, 7 metų ir vyresni, surinkimo laikas 1-2 valandos.

B tipo(apie):

34*20cm/13.38*7.87 colių (šiek tiek didesnis už A5 lapo)-316 gabalus-vidutinio sudėtingumo, 7 metų ir vyresni, surinkimo laikas 1-2 valandos.

Pakavimo Sąrašas:

Dėlionė*1?

Žymos: Galvosūkiai.

  • Medžiaga: Mediena
  • Puzzle Stiliaus: 3D dėlionė
  • Stilius: Gyvūnų
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Įspėjimas: Laikyti atokiau nuo ugnies!
  • Lytis: Unisex
  • Modelio Numeris: Dėlionės

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar