Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Retro Mašinėlės Klaviatūra, Belaidžio "Bluetooth" Klaviatūra USB Mechaninė Punk Keycaps už Desktop PC/Laptop/Telefonas-Juoda

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€91.96 €69.90
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k28926

Lengva prisijungti:Su atnaujinimo Bluetoooth 5.0 versija,greičiau perjungti iš A į B ar C Prietaiso.Nebegali skųstis, kad nuobodulys lėtai perjungimo.

Jungiklis šviesų ne bus:Jūs galite reguliuoti baltos spalvos Led šviesos režimas traukiant svirtis, kuri yra įdomi, kai darbą.Taip pat galite koreguoti garsumą, ir ryškumas šviesos susukant ratus.

Built-in hot swap mėlyna jungiklis:klasikinis mašinėle stilius yra integruoti su priemoka karšto keitimu, mėlyna perjungti klaviatūros technologija.Paspartinti spausdinimo greitį ir mėgautis "Spustelėkite"jausmas, senoji karališkoji mašinėle

Peržiūrėti retro stiliaus šiuolaikinės technologijos:Mūsų plokštės, yra pagaminti iš aliuminio lydinio metalo electroplated medienos grūdų, mate juoda traukti strypai ir voleliai, ir electroplated turas klavišą caps.Kiekviena detalė yra puikus pristatyti šviesą.

Daugiau Compatiblity:Suderinama su Telefoną,Planšetinį ar nešiojamąjį kompiuterį su "Android", Windows10, " iOS " ir "Mac OS" sistema.Galite prijungti prie KOMPIUTERIO su USB laidą.

Spalva:juoda

Medžiaga:Plastikas + Metalas

Pakuotės Turinys:

1 * Retro Mašinėlės Klaviatūra

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Prašymas: Numeris
  • Prekės Pavadinimas: senis besmegenis
  • Tipas: Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Veikimo Stilius: Mechaninė
  • Kalbos: Lietuvių
  • Klaviatūra Standard: 83 klavišus

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar