Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Lipnios Akustinės Plokštės 36 Paketą,12 X 12 X 0.4 Coliai Garso Įrodymas, Padding,Garsą Sugeriančios Skydas Namų ,Juoda

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€92.39
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k2850

[Lengva Įdiegti]Lipnios Dizaino, su klijais ant nugaros, lengva įdiegti ant sienos, lubos, ir sienos.Tinka įvairių lygių paviršių.Jums nereikia paruošti papildomų klijų ir priemones, siekiant ją išspręsti.

[Tiek Estetika ir Funkcionalumas]grupė buvo specialiai sukurta toms situacijoms, kai akustinės absorbcijos ir didesnis vaizdo sudėtingumo yra reikalaujama, pvz., biuro, posėdžių kambarys, namo, biuro, valgomojo, ir įrašų studijos, Podcasting Kabinų, Biurai, ir more.By deadening nepageidaujamų garsų, pavyzdžiui, aidai ir triukšmo, jūs galite gauti daug aiškiau skamba.

[Koks jo Poveikis]Plytelės yra lengvas, elegantiškas akustinių išspręsti beveik bet kurios vietos.Dėka didelio tankio, plytelės, yra labai sumažinti foninį triukšmą, aidai, aidėjimo trukmė(RT), ir sumažinti nuolatinių bangos, pagerina kalbos aiškumą, ir padėti padidinti garso aiškumas patalpoje ar erdvėje.

[Specifikacija]Didelis Tankis - 200kg/m3; Matmenys - 12 x 12 x 0,4 cm (30 x 30 x 0.9 cm), pakuotėje yra 12, apimantis 12 kvadratinių metrų, Svoris - 3.3 svarų 12 vienetų;

[Kodėl Akustika yra Svarbu]Tai nenuostabu, kad per daug triukšmo ir prasta akustika, gali turėti neigiamą įtaką produktyvumui, komunikacijos, ir koncentracijos.Norėdami išspręsti šią problemą, prašome pasirinkti tinkamą dydį plytelės ir sienų dangos srityse, sukurti tinkamas ir patogus garso aplinka jums, jūsų veiklos partneriai, ir jūsų šeimai.

Spalva:juoda

Medžiaga:Poliuretanas

Dydis:30 x 30 x 1cm

Pakuotės Turinys:

36 x Akustinių Putų Plokštės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar