Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Abstrakcijos Meno Žuvų Modelio Automobilių skėtį nuo saulės, Interjero Raštas Blokuoti UV Saulės Spindulių Šilumos Apsaugos Skydelis Auto Sedanas SEDANAS Priedai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€180.23 €90.11
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k2733

Medžiaga: Oksfordo Audinys, Aukštos Kokybės Aliuminio Folija.Patvarus Naudoti, Lengvas Ir Patogus Nešiotis, Lengva Įdiegti Ir Pašalinti.

Dydis: 130 X 70cm.(52 X 27.5 colių).Universalus Tinka - Tinka Dauguma Standartinių Automobilių, Vidutinio Dydžio Visureigių, Sunkvežimių Ir Sedanų.

Uv Apsauga.Mūsų skėtį nuo saulės Yra Paprasta Naudoti, sudaro Pilną Priekinio Stiklo Padengimas, Blokuoja Kenksmingus Uv Spindulius, Ir Gali Blokuoti Karšta Saulė Ir Sumažinti Jūsų Automobilio Vidaus Temperatūra Iki 40 Laipsnių.Atsisveikinti Su Rūstus Sėdynės Ir Rūstus Vairas !Jums Patogią Vairuotojo Darbo Aplinkoje.

Yra Elastine Juosta Laikymo Ant Vienos Pusės Ir Du Corns, Viršutinėje Pusėje, Kuris Gali Būti Nustatytas Ant Priekinio Stiklo, Kurią Siurbimo Taurėmis.Ateina Su 4 Siurbimo Puodeliai (Įskaitant Dviejų Atsarginių Siurbimo Taurėmis).

Įdomus Auto Priekinio Stiklo Ekranas Suteikia Jūsų Automobilio Asmenybė.Daro Savo Automobilį Lengva Nustatyti, Puikiai Tinka Rasti Savo Automobilį, Perkrautas Automobilių Stovėjimo Aikštelės Ir Garažai.

Jei norite gauti daugiau stilių, galite atsiųsti man savo nuotraukas, Bet kokio pobūdžio nuotraukos,nuotraukos,nuotraukos,piešiniai,meno kūrinys gali būti eaily padaryta.

Jūs galite spausdinti bet kokius vaizdus, pavyzdžiui, internete arba foto savo augintinio, naujas brėžiniai savo meno kūrinį.

Tai taip paprasta, kaip spauda ant popieriaus!!

Plssend mums aiškų vaizdą prieš kurdami užsakymą.(Didesnis apibrėžimą, vaizdo ,daugiau, aišku, su patalynės komplektas bus)

Prašome leisti 2 ar 3 cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums užsisakyti.

Paketą, įskaitant : 1 x Automobilio priekinį Stiklą Saulės Pavėsyje, Universalus

Custom "PASIDARYK pats" Procesas

Galite tinkinti savo augintinio nuotrauką, jūsų nuotrauką, gyvenimo, pastato jums patinka, ar modelis jums dizainas

Šiltas Patarimas:

1.Skalbimo mašinų,Vandens temperatūra žemiau 60 laipsnių.

2.Dėl skirtingų matavimo Būdų,1-4cm paklaida yra leistina.

3.Dėl tolimojo susisiekimo problema bus šiek tiek sulenkite,ne toks plokščias kaip paveikslėlį.

4.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ,postalcode,telefono numeris yra teisinga.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū

Nuoroda Modelis: ↓↓

  • Sąlyga: Naujas
  • Svoris: About 220g
  • Dydis: 130*70cm
  • Savybės: Apsauga Nuo Saulės
  • Medžiaga: Aliuminio Folija
  • Modelio Numeris: 1
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar