Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

10VNT Daugkartinio naudojimo Ir Skalbti Pv Pad atsarginės Dalys Ryklys Vacmop VM252 251 250 200 190 Pro Kietmedžio Grindų Dulkių plaušinės šluotos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€35.46 €24.46
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k266231

[Suderinama Modelių]Daugkartinio naudojimo mop pagalvėlės, suderinamas su Ryklių VM252, VM251, VM250, VM200, WM190, VM190 Pro, VMP30 belaidžius kietos grindų dulkių siurblys ir spray mop.

[Atnaujintas Dizainas ir Tikrai Daugkartinio naudojimo]Ryklių vacmop modernizuotos pakeitimo pagalvėlės yra lengva įdiegti ir pakeisti, su nuimamas, plaunamas ir daugkartinio naudojimo mop kilimėliai, purvą kamerą galima išimti ir ištuštinti nešvarumų pakartotiniam naudojimui.Purvo kolegija yra rankų plauti tik.Pagalvėlės yra rankų skalbti, skalbti mašinoje ir dryable.Puikus šlapias mopping taip pat sausa mopping.

[Daugkartinio naudojimo ir Skalbti Mašinoje Pv Pad]Mūsų naujos kartos VM252 mop padas yra pagamintas iš aukštos kokybės super absorbentas pluošto.Šios pagalvėlės užtikrina puikų valymo veiklos su aukščiausios dėmių absorbcijos ir užrakinti toli purvą ir šiukšles daugkartinio naudojimo purvo kolegija.

[Sutaupyti Pinigų ir Sumažinti Atliekų]Sustabdyti eikvoti pinigus dėl vienkartinių įklotų ir sumažinti aplinkos atliekomis, naudojant šiuos daugkartinio naudojimo pagalvėlės vietoj šimtai vienkartinių korekcijai, todėl jį lengva išlaikyti jūsų grindys švarios, o taupyti pinigus.

Veikia visos uždaromos grindys - akmens, kietmedžio, vinilo, laminato, plytelių, marmuro ir linoleumas.

Medžiaga: pluošto

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

10 x Dulkių Mop

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

10VNT Daugkartinio naudojimo Ir Skalbti Pv Pad atsarginės Dalys Ryklys Vacmop VM252 251 250 200 190 Pro Kietmedžio Grindų Dulkių plaušinės šluotos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar