Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

Skaidri Pvc Rankinės Didelės Talpos, Aišku, Vestuvių Saldainių Krepšys, Pirkinių Krepšys Dovanų Maišelis Mados Nešiojamų Plastikinės Sandėliavimo Tote Bag

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€2.57 €1.67
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k266104

Produkto Aprašymas:pvc maišelis *1

Pavadinimas: pvc rankinės

Spalva: Smėlio, Rožinė, Raudona

Medžiaga: PVC

Dydis: mažas dydis 60 laido ilgis 20 x aukštis 18 x šonų plotis 10, didelio dydžio 60 vielos ilgis 25 x aukštis 23 x šonų plotis 14.5

1. 【Patikimos Medžiagos】: skaidrus maišelis stadionas patvirtinta pagamintas iš tvirtos PVC, ne toks storas ir standus liesti; skaidrūs plastikiniai nešti maišą ateina su gražiai suprojektuota petnešėlėmis ir spalvingas sustiprinta susiuvimo detales.

2. 【Tinkamo dydžio】: PVC tote krepšys yra pakankamai didelis, kad turėti, saulės, vandens butelį, piniginę, mobilųjį telefoną, skrybėlę, akinius nuo saulės ir pan. (nepridedami), nesvarbu, ar keliaujate į paplūdimį ar tiesiog apsipirkti maisto prekių parduotuvės.

3. 【Plačiam naudojimo】: Tai aišku, tote maišeliai yra ne tik tinka studentams, kurie keliauja, studentų, kurie turi aiškų pietūs maišą, biuro darbuotojai, sporto ir koncertų mėgėjams, bet taip pat gali būti naudojamas kaip paplūdimio krepšiai, bakalėja tote krepšiai, šalies naudai, rankinės, pirkinių krepšiai , iškylų krepšys, vystyklų krepšys, laikymo krepšys, ir kt.

4. 【Stadionas Patvirtinta】: Aišku, krepšiai tinka darbo vietų, kad reikia aiškiai krepšiai ir su futbolo žaidimo gaires.Jie teikia, saugiai ir greitai pažvelgti į vidų, todėl galite lankyti didelis žaidimų ar koncertus, o siekiant išvengti yra nusigręžė prie įėjimų ar vartai.

5. 【Lengva valyti】: Su šiuo aišku, moterų stadionas maišelį, laikyti savo daiktus, sausas ir švarus, kai dalyvauja renginiuose, greitai nuvalykite ir jūsų krepšys atrodys visiškai naujas; - gali būti naudojamas kaip paplūdimio krepšys, pirkinių krepšys, bridesmaid dovanų maišelis , šalies naudai, krepšiai, ir t. t.

Pranešti:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm skirtumus, dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, įsidėmėkite, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Sudėtis: PVC
  • Elemento Tipas: Pirkinių Maišeliai
  • Modelio Numeris: rankinė
  • CN: Kinija
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Pagrindinė Medžiaga: PVC

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar