Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Pelėda Išlaikyti Paukščių Toli Neperpučiamas Pelėda-Paukštis Valdymo Įtaisas Su Pasukama 360 Galvos Paukštis Panika Netikrą Pelėda Girliandos Apdaila

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€9.23 €6.46
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k26247

Apsaugoti savo sodus iš grisus paukščiai su šiuo pelėda masalui prietaiso.Ji turi realią dizaino ir lankstus galvą, kad sukasi su vėjo.Jis yra patvarus ir atsparus oro sąlygoms ilgalaikio use.By naudojant šį prietaisą, jūs gyvybes paukščių ir savo augalus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PE

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto Svoris: 400g/0.88 lb

Produkto Matmenys (L x W): 15 x 6 cm

Sąrašas:

Pelėda Jaukas Paukščių atbaidymo priemonių*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ryškių spalvų: Tai pelėda masalui yra ryškus ir tikroviškas dizainas, kad bus apgauti paukščiai į manyti, ji yra reali grėsmė.Pelėdos formos ir ryškios spalvos padės jiems likti nuošalyje nuo savo lauko erdvę.

2.360 pasukama galvutė: Tai pelėda masalui turi pasukama galva, kad gali suktis 360 su vėjo, pridedant universalus ir dinamišką savo paukščių atbaidymo priemonių funkciją.

3.Ilgalaikių: pelėda jaukas yra pagaminti iš tvirtos ir lengvos medžiagos, su colorfast vandeniui danga, kuri apsaugo nuo išblukimo ir krekingo.Jie gali kentėti nuo saulės, lietaus, vėjo ir sniego.

4.Gyvybes Paukščiai: Mūsų pelėda jaukas yra skirtos apsaugoti aplinką ir gyvūnijos iki humaniškai važiuoti paukščius nuo savo turto, mūsų pelėda jaukas yra draugiškas ir realus, užkirsti kelią paukščių atakų ir skatinti paukščių apsaugos.

5.Platus programas:,, Ar jūs norite apsaugoti savo kiemas, veja, sodas, klėtis, sodai, namai, tvenkinys, medžių arba " windows nuo nepageidaujamos paukščių, šių pelėda jaukas yra puikus sprendimas jums.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar