Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Pradėti Veidrodis Pradėti Derinimo Įrankis Patirties Įgyvendinant Treneris Stiprūs Arkties Ir Laikysenos Korekcijos Mokyklos Mokymo Ir Namuose

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€7.39 €4.43
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k24745

Aprašymai:

Norite pamatyti savo išleidimą veiksmų aiškiai ir ištaisyti savo klaidas?Šis išleisti treneris yra veidrodis, kuris rodo jūsų galvos poziciją ir derinimas.Ji taip pat turi insertable kamuolys, stoveliai, kad padėti jums vieta jūsų kamuolys ir klubas.Veidrodis pagamintas iš tvirtos akrilo medžiagos, kad nėra lengva nutraukti.Su šiuo išleisti treneris, galite tobulinti savo golfo įgūdžius namuose ir tapti geresniu lazda.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Praktinė Veidrodis

Medžiaga: Akrilas

Dydis: apie 30*14.5 CM/11.81*5.71 colių

Storis: apie 3.5 MM/0.14 colių

Svoris: Apie 150g

Produktų Sąrašas:

1*Išleisti Veidrodis

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Padidinti Jūsų Išleidimą Pasitikėjimą savimi: Tai Pradėti Veidrodis suteikia jums greitą grįžtamąjį ryšį apie savo išleidimą veiksmų ir juos derinti, todėl jūs galite daryti pakeitimus ir padidinti savo išleidimą pasitikėjimą ir golfo įgūdžius.

2.Sklandžiai Putts: Šis Išleisti Pagalba padės jums suderinti savo akis ir mentės su taikinio linija, užtikrinant, kad būtų tiesi ir lygi varyti kamuoliuką į duobutę kiekvieną kartą, tai bus geras pasirinkimas

3.Veidrodžio Forma: atspindėtų jūsų akys ir pečiai, Golfo Išleidimą Veidrodis padeda suderinti juos teisingai.Veidrodis dizainas yra paprastas ir elegantiškas, tinkančių bet kokio stalo ar kambario.

4.Akrilo Medžiaga : Pagamintas iš stiprių Arktinių akrilo medžiagos, tai Išleisti Treneris nėra lengva nutraukti ir gali atlaikyti naudoti lauko sąlygomis.Ji taip pat yra lengvas ir patogus nešiotis, kad būtų galima praktiškai savo golfo įgūdžius, bet kurioje vietoje.

5.Plačiai Programos: Ar norite praktikos golfo mokykloje, namo ar patalpų golfo žalia, tai Eyeline Išleisti Veidrodis gali padėti jums pagerinti savo įgūdžius ir pasitikėjimą savimi.Ji yra lengva įdiegti ir naudoti, ir tinka golfistów visų lygių.

  • Modelio Numeris: Patirties Įgyvendinant Treneris
  • Tipas: Putting Green
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar