Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Reguliuojamas Ratas Piešimo Valdovas Priemonė, Mini Matavimo Piešimo Apskrito Kompasas Medienos Apdirbimo Profesinės Matavimo Matavimo Įrankis

    (2) 3
(2 Atsiliepimai)

€2.88 €2.13
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k24642

Apvalus, Nerūdijančio Plieno, Compas Ratas Piešimo Įrankį Mokyklos Valdovas Nustatyti Geometrijos Kompasas Profesinės Piešimo Compas Reguliuojamo Dydžio

Ratas piešimo priemonė-tai matematika valdovas, kad yra puikiai sukuria tobulą apskritimą sekundžių.

Su šiuo matuokliu, jums nereikės nerimauti apie rato rengiama.Piešimo įrankis nebus lengvai perkelti naudojimo metu sunaikinti sudarytas modelis .Jis gali būti pakeistas bet kuriuo metu naudoti; lankstus ir patogus,ir ratas piešimo įrankį, gali būti pakartotinai naudojamas daugelį metų.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

[ Aukščiausios Kokybės Medžiagos ]

Piešimo įrankis yra pagamintas iš aukštos kokybės Aliuminio Lydinio, ir Nerūdijančio Plieno , jos tvirtos ir nėra lengva rūdžių, geros kietumas, didelis tvirtumas, geras atsparumas korozijai, lengva valdyti.

[ Kolonėlė ]

Ratas priemonė gali būti naudojama atkreipti turas matavimai ir pan.Ji gali būti pakoreguota, gali būti dideli arba maži.Tiesiog pasukite žiedai atidaryti ir uždaryti jo žavus diafragmos mechanizmas.Max skersmens ratą galima daryti yra apie 12,5 cm/4.9 colių.

[ Lengva Naudoti ]

Skersmuo kreiptis į didesnių sukant pagal laikrodžio rodyklę, mažesni iki roteting prieš laikrodžio rodyklę.Tai lengva atlikti braižytuvai, tikslumo matuoklis, ir gali būti naudojami pramonėje.

[ Daugiafunkcinė ]

Apvalus ratas šabloną valdovas įrankis yra puikus įrankis, studentams, dailidės.Gali būti naudojamas kaip 360 metrika studentų ir moksleivių.Taip pat idealiai tinka graviravimas, stalių, siuvimo, siuvimo ir keltuvo dizainas.

SPECIFIKACIJOS

Medžiaga: Aliuminio lydinių ir nerūdijančio plieno

Svoris: 205G

Produkto skersmuo: 12,5 CM

Komplektą Sudaro: 1 x Matavimo Turas Kompasas Ruožas Valdovas

Žymos: matavimo piešimo apskrito kompasas, kompasus piešimo įrankis, matavimo matavimo įrankis, piešimo įrankis valdovas, reguliuojamas ratas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Matavimo Turas Kompasas
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Prekės Pavadinimas: isfriday
image

Vartotojas

5
2023-04-13

“Geras”

image

Vartotojas

1
2023-04-22

“Aš norėjau ratas Piešimo taisyklės, nusivylęs aš tik gavo 5 pieštukus. Mes ne pirkti vėl. Mes norėjome, kad apskritas taisyklės”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar