Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Vapsva Kabinti Skristi Gaudyklė Lauko Vapsvų Gaudyklė, Safe Hangable Vapsvų Gaudyklė Vapsvų Gaudyklė Gaudyklė Parkų Ūkių Vilos Balkonai Sodai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€8.55 €4.27
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k24216

Kulka Taškų :

1. Puikus Sprendimas: Šis bičių gaudyklė gaudyklė yra daugiafunkcinis ir patvarus įrenginys, kuris gali pagauti įvairių rūšių bitės.Jūs galite lengvai pakabinti bet kur į jūsų sodą ar terasą ir mėgautis bičių nemokamai aplinka.

2. Pritraukti Bites Greitai: Su dviguba įrašas tuneliuose, tai bičių gaudyklė gaudyklė, vilioja bites į indą ir apsaugo nuo jų pabėgti.Jos efektyvus dizainas daro jį idealiu lauko vapsvų gaudyklė.

3. Mėgaukitės Saugią Vietą: Mūsų bičių catcher spąstus veiksmingai suvilioti spąstų ir vapsvos, todėl jūs galite atsipalaiduoti lauke, nesirūpindami apie įgėlimo.Ji yra paprasta įdiegti ir paprasta naudoti.Tiesiog supilkite į saldinti mišinio, įjunkite jį, ir tai vieta, kur jums reikia.

4. Vaikai-Draugiškas Spąstus: Tai ekologiškas ir nekenksmingas produktas yra saugus jums ir jūsų augintiniai.Ji spąstus bitėms.Saugiai ir nerimauti nemokamai lauko veikla būtinybė.

5. Plačiai Naudojamas: lauko bičių spąstus gali sugauti įvairių bičių, pvz., bitėms, dailidė bitės, ir geltonas liemenes.Ji yra paprasta naudoti ir praktinių parkais, vilos, balkonai, ir dar daugiau.

Aprašymas :

Jūs pavargote nuo bičių ir vapsvų šurmuliuos aplink savo sodo ar kiemo?Ar jūs norite, saugus ir veiksmingas būdas jų atsikratyti?Jei taip, jums reikia mūsų wasp gaudyklės ne.Jie yra puikus sprendimas, norint pritraukti bites greitai ir gaudyklė viduje.Mūsų spąstai yra eco-friendly ir daugkartinio naudojimo, todėl jūs galite apsaugoti savo lauko erdvę be žalos aplinkai.Kad šiandien jūsų ir mėgautis bičių-nemokamas vasaros!

Specifikacija :

1.Pavadinimas: Bičių Gaudyklė Gaudyklė

2.Dydis: 11*7CM/4.33*2.76 Į (vidut.)

Pakavimo Sąrašas:

1 x Bičių Gaudyklė Gaudyklė

Pastabos :

1.Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

2.Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Rinkinys Tipas: No
  • Modelio Numeris: Lauko Vapsvų Gaudyklė
  • Kenkėjų Rūšis: vorai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar