Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Nerūdijančio Plieno Dviratį Darbą Stovėti Profesionalios Dviračių Remonto Įrankiai, Reguliuojamas Kartus Dviračių Stovo Laikiklį Saugojimo Dviračio Remonto Stendas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€48.29 €31.38
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k2261

Kulka Taškų:

1、【Reguliuojamo Aukščio】 Dviračio Remonto Stendas yra pagaminti iš plieno, kuris yra stabilūs ir ilgaamžiai.Jis gali būti įtrauktas ir lengvai saugomi.Trumpiausias susitraukimas ilgis 60cm ir didžiausias ilgis 86cm.Jis tinka įvairių modelių.

2、【Reguliuojamas Apkabos,】 360 laipsnių pasukama apkaba gali turėti savo dviratį stabiliai, leidžiant savo dviratį būti nustatytas bet kokiu kampu.Dviračio Remonto Stendas apkaba medžiaga turi tam tikrą švelnumą, kuris gali apsaugoti savo dviratį rėmo gerai.

3、【Paprasta Atlikti】Dviračio Priežiūrą Stendas yra sulankstomas ir lengvai atlikti.Jūs galite įdėti jį į savo automobilį, kai jūs einate į kelionę.Jis nebus užimti jūsų vietos ir gali būti naudojamas bet kuriuo metu.

4、【Išskirtinį Apdailos】Dviračių Darbo Stovi gražus versija, rafinuotas kūrinys, ir ne krekingo.Meistriškumo yra labai gerai, jums bus meilė jį.

5、【Puiki Dovana】Šis praktinis Dviračių Stovas Priežiūra yra geriausia dovana šeimai, draugų, arba tiems, kurie mėgsta dviračiais ir lauko sporto, jie bus meilė jį labai daug.

Aprašymas:

Fiksuotas ant medinio stalo su varžtais lengva priežiūra/patikra ir kt.Lengva naudoti ir greitai įdiegti Mažas ir patogus

Plotis reguliuojamas gnybtus, gali būti koreguojamos, kad atidaryti ir uždaryti: 24.5-44.5 mm, geriau tvirtinimo

Savybės:

Medžiaga: plienas

Pakuotės dydis maždaug.: 15.8*12*3cm/6.22*4.72*1.18 Į

Apytikslis svoris: 3.92 kg

Maksimalus svoris: 44 kg

Pakaba gali būti taikomas ~25.5-44.5 mm/1.00*1.75 Į

Produktų Sąrašas:

Dviračio Remonto Stendas *1

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumai.

  • Dydis: Bike Rack Holde
  • Talpa (Apkrovos): Ciklo Vežėjas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Plieno
  • Tipas: Automobilių Stovėjimo Aikštelė Lentynos

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar