Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

MAXXIS FOREKASTER(M348RU) 27.5x2.2/2.35 29x2.2/2.35 fodable dviračių padangų MTB Kalnų Dviračiai

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€352.01
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k2225

Originalus Forekaster buvo sukurta kaip drėgnas oras, galimybė XC, o naujoji versija yra skirta tiesiai prie modernios trumpų kelionių (100mm-130mm) takas dviračiai – dar žinomas kaip "downcountry" segmente.Skirtas "Goldilocks" padanga, naujas Forekaster (liepos 2022) ritinius greičiau nei Favoritas ar net Dissector, bet ir teikia daugiau nuspėjama posūkiuose, laipioti, ir stabdymo, traukos kaip Drebulės arba Rekon.

Dual junginys arba 3C MaxxTerra funkcijos

EXO sienelės apsaugos

Tubeless Ready (TR)

Dviračių technologija

Kategorija: XC, Trail

Rekomenduojama naudoti: Visą takas sąlygos

Rekomenduojama įrengimas: Priekyje arba gale

EXO

EXO yra iškirpti ir trinčiai atspari medžiaga pridėta prie šoninių sienelių daug Maxxis kalnų dviračiu ir žvyro padangos.Tai tankiai austas audinys yra lengvas ir labai lankstus, užtikrinti, kad veiklos padangų išlieka nepakitę.Pasirinkti EXO Apsaugos patobulintas ilgaamžiškumas už žvyras, XC, ir lengvųjų takas jojimo.

3C MAXXTERRA

Maxxis' 3C MaxxTerra yra tarpinis triple junginys konfigūracijos naudojamas visoje mūsų kalnų padangų linija.Į 3C MaxxTerra junginys suteikia daugiau traukos nei 3C MaxxSpeed, tačiau suteikia geresnį treadwear ir mažesnis pasipriešinimas riedėjimui, nei MaxxGrip, todėl jis idealiai tinka takas jojimo visos sąlygos.

TUBELESS READY(TR)

Tubeless ready padangos numato rider su daug privalumų: galimybė paleisti mažesnis oro slėgis, kuris pagerina trauką; mažesnis pasipriešinimas riedėjimui, palyginti su " tube tipo padangos; ir mažiau galimybių flatting, nes ten yra ne vamzdis.Tubeless ready padangos yra žymimos raidėmis "TR" ant padangos šono.

Tubeless ready padangos turi būti montuojama ant suderinama ratlankiai ir reikalauja naudoti skystą hermetiką išlaikyti spaudimą.Skystų tapetų būti naudingos ir sandarinimo mažų pradūrimų.Būtinai patikrinkite sandarinimo reguliariai ir atnaujinimo kiek reikia, nes ji bus išdžiūti per tam tikrą laiką.

Skystų tapetų turėtų būti naudojami tik šių tipų padangos: ant kelių, apskritai, ir tubeless ready.Naudoti skystų tapetų bet kiti Maxxis padangos bus tuščia garantija.

  • Naudoti: Kalnų Dviračiai
  • Tipas: Padangos
  • Prekės Pavadinimas: MAXXIS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
image

Vartotojas

5
2023-06-17

“Pristatymas buvo super greitas,,,, daug mažiau nei dienų, nustatyti, už tai, aš nežinau, kaip jie daro ir pristatyti taip greitai,,,,,,,, puikų produktą, ne neprilygstamą kaina, mano šalyje ar naudojimo......”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar