Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Pjovimo Įrankio Laikiklis Premium Aukštos Kietumas Didelio Stiprumo Kalnų Dviračių Pjovimo Pjūklas Vadovas, Laikiklis, Dviračio Remontas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€35.12 €23.53
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k2162

Pjovimo Įrankio Laikiklis Premium Aukštos Kietumas Didelio Stiprumo Kalnų Dviračių Pjovimo Pjūklas Vadovas, Laikiklis, Dviračio Remontas

Techniniai duomenys:

Tvirtinimo vamzdis be braižymo jo paviršiaus, dėl 10-40mm reguliuojamas kalibro.Taupantis rokeris dizainas, lengva valdyti.

Nėra jokių abejonių, kad aliuminio laikiklis gali sumažinti svorį ir kartu apsaugoti kietumas, kuris yra iškirpti iš vieno gabalo, kurį hollowing.Galite iškirpti lengvai ir greitai, ji gali padėti laikyti vamzdis tvirtai ir apsaugo nuo judėjimo.

Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir aliuminio lydinio, jis yra tvirtas ir yra gražus, patvarumo, dilimo ir korozijos, atsparus smūgiams, nėra lengva rūdžių.

Į kalibro produktų yra apie 1-4cm.

Universalus apvalus, o ovalo formos vamzdžių, gali būti naudojamas siekiant sumažinti šakės steerer, rankenos, nuo balnelio iškyšos, vario/plienas/titano/aliuminio/anglies pluošto vamzdžiai ir kt.

Prekės Pavadinimas: Dviračių Laikiklis Įrankis

Savybės: Anti Slip, Atsparumas Korozijai, dilimui

Dydis Informacija:

Kalibras: 1cm-4cm/0.39"-1.57" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Dviračių Laikiklis Įrankis

  • Tipas: Daugiafunkciniai Įrankiai
  • Prekės Pavadinimas: Fogcroll
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar