Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Namų ūkio Bladeless Ventiliatorius USB Kištukas-Nešiojamų Oro Kondicionierius, Grindų Stovi Ventiliatorius, Oro Aušintuvas Laikas Purškimo Aušinimo Ventiliatoriai Namų

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€33.53 €26.82
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k206479

Savybės:

3-In-1 Funkcija: Šis nešiojamas oro kondicionierius, ventiliatorius, yra stipri aušinimas oru su purkštuvu drėkinimo funkcijas, sukurti patogią ir sveiką aplinką jums.Jos 3-in-1 nešiojamų dizainas leidžia lengvai perkelti jį į bet kurį kambarį.

Galingas 6 Vėjo Greitis: Geriamojo stalas, ventiliatorius turi 6 reguliuojamas greitis, visi jie veikia iš to paties ekrano mygtuką.Susidaro galingas vėjas per turboįpūtimo su mažai triukšmo, kuris nebus sutrikdyti jus, kai studijuojant ar dirbant.

Bladeless Grindų Ventiliatorius: Naujoviškas bladeless dizaino, aušinimo ventiliatorius yra saugi kūdikiams, vaikams, ir naminiams gyvūnams.Didelio nuolydžio turbo tylus oro vėdinimo ir saugios oro įleidimo grotelės, tiesiog padėkite jį į savo miegamąjį ar biuro kurie padės jums atvėsti greitai ir tylėti.

6 Valandų Laikmatis: Šis oro kondicionierius, ventiliatorius, gali būti nustatytas fiksuotas laikas, 6 valandas nemokamai nustatymo, 1-valanda papildomos darbo, siekiant patenkinti įvairius scenarijus, ir ramiai miegoti be gali būti sutrikdyta.Tiesiog naudokite USB kabelį į darbą.

Platus Naudojimas: Puikiai stalinis ventiliatorius skambučių centras, ši lentelė ventiliatorius atrodo stilingas, su praktine funkcija, galite naudoti jį daugelyje vietų.Pvz., biuro stalai, naktiniai staliukai, miegamieji, namus, staliniai kompiuteriai, virtuvės, gyvenamųjų patalpų, garažų, ir augintiniai.

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta, Mėlyna (Pasirinktinai)

Medžiaga: ABS

Įtampa: USB 5 V

Nominali Galia: 5W

Greičio Reguliavimas: 6 Pavaros

Laikmatis: 6 Valandos

Prekės Dydis: 305 * 119 * 123mm/12.01 * 4.69 * 4.84 į

Prekės Svoris: 640g/22.58 oz

Pakuotės Dydis: 325 * 155 * 152mm/12.8 * 6.1 * 5.99 į

Pakuotės Svoris: 810g/28.57 oz

Pakavimo Sąrašas:

1*Ventiliatorius

1*USB Kabelis

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: homgeek

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar