Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Vandens Šildytuvas Bazės Paukščių Waterer Šildomo Pagrindo Su Termostatu Vištienos Vandens Šildytuvas Deicer Šildomos Bazėje JAV Plug

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€52.28 €30.32
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k18168

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų parduotuvėje yra įvairių aukštos kokybės namų apyvokos prietaisai ir reikmenys, prašome nedvejodami rinktis ir pirkti.Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

Automatinis vištienos vandens šildytuvas - šildomas vištienos vandens tiektuvas gali būti reguliuojamas termostatu veikti tik tada, kai būtina išvengti vandens yra įšaldyti dėl 0 laipsnių pagal celsijų arba šaltesnis oras, pasiūlyti savo mielas naminių paukščių daugiau priežiūros.

Sunkiųjų ir termostatiniai - Cinkuoto plieno pagrindo paviršiaus ir didelio tankio aliuminio įdėklais, su gera šilumos laidumo ir gera maksimali naudojimo ir užtikrinti saugumą, pridėti papildomas termostatas, kurios dirba nepertraukiamai, grandinės, kai šildymo pagrindo temperatūra viršija 30 laipsnių, temperatūrą palaikys pastovią temperatūrą, atkreipti dėmesį, kad elektros energijos tiekimas Reikia rankiniu būdu išjungti, pradėti šildymo žemiau 10 laipsnių, stop, šildymo virš 30 laipsnių.

Saugus vištienos - šildomo pagrindo turi maitinimo laidą, todėl viščiukų negausite skauda, jeigu jie yra pecked prie elektros laido, ir ji išlaiko smalsu viščiukus, antys, arba mažų paukščių saugus tvarte, hutch, coop ar lauke.

"Įjunk ir dirbk" - šildomas gyvulių šildomos waterer neturi atsarginių dalių pakeisti, tiesiog prijunkite prie elektros šaltinio ir savo viščiukų ar ūkinės paskirties gyvūnai galės mėgautis švelni šiluma vandens per kelias minutes.

Platus Puikiai tinka smulkių gyvūnų, mažo galingumo šildymo bazė yra gera, lauko narveliuose ir užšalimo temperatūrai žiemą, ir numato nuoseklų švelnus šilumos vandens, be plikymo jūsų šuo, katė, ar gyvūno burną.

Kištuko Tipas: JAV Kištuko, ji taikoma, Kanada, Indija, Meksika, Tailandas, Taivanas, jav, Filipinų ir kt.

Kištuko Tipas :EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Spalva:sidabrinė

Medžiaga:Metalas

Įtampa: AC100-240V

Įtampa: AC110V

Dydis:Skersmuo: 37cm

Pakuotės Turinys:

1 x Vandens Šildytuvas Bazės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Galia (W): 1000W
  • Talpa: 6L
  • Įtampa (V): 12V
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sandėliavimo / Tankless: Saugojimas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar