Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

5 Gabalas NPT Sriegis Formavimo Čiaupų Vamzdžius, Čiaupus Nustatyti plovimo, Valymo Arba iš Naujo Sriegis Sugadintas Arba Uogiene Vamzdžių Sriegius

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€41.09 €31.65
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k170990

Patvarių medžiagų: Atnaujinti Savo Vamzdžių Sriegimo žaidimas su Mūsų Vamzdžius, Čiaupus Nustatyti.Atsikratyti seno, vamzdžius, čiaupus ir atnaujinti mūsų vamzdžius, čiaupus nustatyti.Su didesnio kietumo lygį, nei tradiciniai, mūsų vamzdžius, čiaupus yra daugiau patvarus ir ilgaamžis.

Įrankio Laikymo Dėžė: 5-dalių rinkinys apima visų dydžių, jums reikia išvalyti ir iš naujo-threading pažeistas arba uogiene vamzdžių sriegius, ir talpinimo leidžia lengvai organizacijos ir transporto.

Universalus komplektas tinka tiek asmeniniam ir profesionaliam naudojimui.Švarus ir Vėl Sriegis Sugadintas arba Uogiene Vamzdžių Sriegius su Lengvumu - puikus Vamzdelių jungiamosios Detalės (fitingai, DIYers, meistrams ir profesionalams, kuriems reikia remonto sugadintų vamzdžių sriegius.Atgaivinti Pažeistas Vamzdis Temas tiksliai Naudodami Mūsų 5-Gabalas NPT Vamzdžius, Čiaupus Nustatyti.

Puikus Gabalai Vidaus Temas Vamzdžiai.Patvarus ir Sunkiau - Mūsų Medžiagą Daro Visas Skirtumas.Su apvaliu kotu ir kvadrato pabaigos, mūsų vamzdžius, čiaupus yra gerai tinka dauguma programų sekliame gabalai.Atnaujinti savo vamzdžių sriegimo žaidimas šiandien su mūsų vamzdžius, čiaupus nustatyti.

Nepadengtas ritininis arba lakštinis Įrankiai Universalus Naudojimas: Nepadengtas priemonės funkcija tik bazę substratas be jokio papildomo gydymo ar apvalkalams.Mūsų nepadengtas Vamzdžius, Čiaupus Nustatyti, tinka įvairioms reikmėms, ir tiesiai fleita dizainas leidžia žetonų surinkti fleitos, kaip jie iškirpti.

Pastaba:stiliaus plastikinę dėžutę, yra atsitiktinės, nesutinku sąrašą

Spalva:Sidabrinė

Medžiaga:anglies plienas

Dydis:1/8inch, 1/4inch, 3/8inch, 1/2inch, 3/4inch

Pakuotės Turinys:

5 * NPT Sriegis Formavimo Čiaupai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Tipas: Tap & Die Set
  • Prekės Pavadinimas: Xzante

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar