Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Universalus Termostatas Guard Didelis Aišku, Termostatas Atveju Derinys Užraktas Sienos Montuojamas Akrilo Termostatas Apsaugai Su Saugos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€142.88 €71.44
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k1663

Apsaugoti jūsų termostatas nuo nepageidaujamo klastojimo, tai atviras termostatas apsauga.Nebėra nerimauti dėl vaikų ar svečių parametrų nustatymas.Tiesiog padėkite jį virš termostato ir saugoma ji su komplekte varžtai.Ji yra paprastesnė nei kiti dangteliai, todėl jūs galite lengvai pamatyti, temperatūros ir kontrolę.Jis tinka namuose, biuruose, gamyklose, ir daugiau.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Termostatas Užrakinti Langą

Gaminio dydis: (vidut.) 20*12*5.7 cm/7.87*4.72*2.24 colių

ĮRENGIMAS: nereikia pašalinti termostatas nuo sienos, tik linija iki esamos termostatas ir įdiekite ir apdaila.Mes abu perforuotas ir ne perforuotas metodų diegimas, siekiant apsaugoti savo sienas nuo žalos.

Paketų Sąrašo:

Termostatas Užraktas Dėžutės * 1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tinka Daugumai Termostatai: Jūs galite naudoti šį termostatas langelį užrakinti su raktu labiausiai termostatai rinkoje.Tokiu būdu, jūs galite apsaugoti savo termostatas nuo klastojimo ir išvengti vaikus nuo televizoriaus nustatymų.

2.Paprastas Montavimas: Tiesiog įdėkite šį užraktą lauke per savo termostatas ir užfiksuokite su 4 išplėtimo varžtus, kurie ateina su juo.Taip pat galite naudoti klijų arba varžtais už papildomą patvarumą.Tai trunka tik kelias minutes įdiegti ir saugo jūsų termostatas apsaugoti nuo neteisėtos prieigos.

3.Permatomas Dizainas: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės akrilo medžiagos, kuri yra aiškesnė ir skaidresnė, nei kitų sprendimų.Mūsų termostatas užraktas dėžutė su klavišas leidžia matyti ekrane, staigiai nestabdant langelį.Taip pat išvengiama spalvos ir geltonuoja, todėl tvirtas ir ilgaamžis.

4.Kelios Scenos, kurias Galima: Šis užraktas dėžutė su pagrindiniais išlaiko termostatas nebūtų pažeista ar sugadinta pašalinių žmonių.Jis gerai veikia skirtingose vietose, kur termostatai yra reikalaujama, pvz., namai, gamyklos, mokyklos, viešbučiai, restoranai ir daugiau.Jis pagerina prisitaikymą ir gyvavimo termostatas.

5.Saugus Termostatas: Tai atviras termostatas guard apsaugo jūsų termostatas saugus nuo neteisėto klastojimo.Nes ji saugo savo sienas nuo žalos, jūs galite ją įdiegti, arba su lipnia juosta arba varžtais.

  • Medžiaga: PP
  • Modelio Numeris: Termostatas užrakinti langą
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar