Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

2023 Mini Batų Skalbimo Mašina, Namų Protingas, Stiprus, Pusiau automatinė Plovimo Buitinių Plovimo Batai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1 005.76 €603.45
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k15719

Aprašymas

1.Modelis: XPB65-75

2.Dydis: 380*400*530mm

3.Įtampos Galia: 220V

4.Spalva: Mėlyna

5.Skalbyklės Tipas: Pulsator Tipas

6.Dėžutė Medžiaga: Aukštos Kokybės Plastiko

7.Pakuotės Dydis: 425*395*570mm

Šis produktas turi funkcija lengva konversijos tarp batų skalbimo ir plovimo.Tai nereikia išimti varžtus.Tiesiog paspauskite mygtuką ir pasukite jį imtis teptuko.Po paimti teptuką, jis gali būti naudojamas kaip skalbimo mašina.Mašina yra įrengta su teptuku, kaip standartas, ir nutekėjimo krepšelyje yra numatyta.

Pastaba: Ši mašina gali plauti 2-4 poros vaikų batai (pagal dydį 38) ir 1-2 poros suaugusiųjų batus (pagal dydį 44); skalbimo talpa 6.5 kg su vandeniu.Jis gali nusiplauti 3-4 suaugusiųjų marškinėliai ir 5-6 ploni apatiniai.Ji yra mėlyna lemputė bacteriostatic funkcija ir drenažo krepšelį džiovinimo funkciją (kuri gali pasiekti tik tuomet, drenažo efektas).Prašome pakabinti drenažo vamzdį, kai skalbimo.

1.Galime siųsti siuntinius per DHL / Fedex / UPS, dauguma šalyse / regionuose gali atvykti per 7-15 darbo dienų.

2. Jei negavote paketą, per 15 dienų po to, kai ji buvo išsiųstos, prašome susisiekti su mumis.Mes stebėti paketą ir susisiekti su jumis, kaip įmanoma, mes imsimės klientų pasitenkinimas, nes mūsų tikslas!

3.Importo Muitai/ Mokesčiai Mokestis/ Mokesčiai nėra įtraukti į kainą straipsnių ar Laivybos Mokestis,Šie Mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.

1. Ačiū už teigiamus atsiliepimus.Mes padarysime viską, kad suteikti savo klientams aukščiausios kokybės produktus.

2. Jei jus tenkina mūsų paslaugas ir produktus, prašome palikti mums, 5-star pagirti.Tai yra labiausiai svarbus mums.Savo 5-žvaigždučių peržiūrą bus vertinamas ir skatinamas.

3. Jei jūs suteikiate mums penkių žvaigždučių įvertinimą, ir pristatyti draugams pirkti, mes jums ir jūsų draugams nuolaidos

4. Neigiamą arba neutralų atsiliepimą, negali išspręsti problemos.Jei jums kyla kokių nors problemų, kai gauna paketą, prašome susisiekti su mumis pirmą, nepaliekant neigiamų atsiliepimų, ačiū.Mes jums turi suteikti tinkamą sprendimą.

Garantija:

Mes siūlome dviejų metų garantija produkto.Jei yra bet kokia žala, mes atsiųsime jums dalių, nemokamai, prašome jums ją įdiegti (mes atsiųsime jums įrengimas vaizdo).Bet jei jis yra dirbtinai sugadintas, turėsite sumokėti kai kuriuos mokesčius.

Žymos: batų skalbimo mašina.

  • bendras svoris: 6.5 kg
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Maitinimo įtampa: 220V
  • Prekės Pavadinimas: Esyhey
  • Pakuotės dydis: 425*395*570mm
  • Dydis: 380*400*530mm

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar