Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Sukasi Automatinė Sagtis Batraiščių Atnaujinamų Sagtis Su Įrankiu Instrukcijos, Stora-laisvi Sagtis Remonto Pasukti Mygtuką, Aukštos Kokybės

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€11.28 €8.12
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k15456

Greitai ir automatinė shoelacing sutaupys jums laiko įdėti ir kilimo savo batus kiekvieną dieną.Per bėgimas, važiavimas dviračiu ar fitneso klases, batraiščių nebėra laisvi.

Veikia hassles - laisvi batraiščių linkę kritimų ir traumų.Tupint žemyn, kaklaraištis, batraiščiai gali sukelti spazmai, galvos svaigimas, ir kitos sąlygos.Atsisveikinti su laisvi veikia batų raišteliai.

Lengva paleisti, niekada prarasti, jaustis naujausias technologijas.Gerinti vynioti bėgimo bateliai kad veikia saugiau ir patogiau.

Pagrindinės Funkcijos ☞【Sukasi sagtis tingus batraištis】Šis produktas yra greitai automatinė nėriniai-up artefaktas tingus batraištis, kuri leidžia jums atsikratyti rūpesčių laisvi batraištis, ir ji yra lengvai užsidėti ir nusiimti per vieną sekundę. ☞【Pažangios medžiagos】, Kad batraištis yra pagamintas didžiausias pasaulyje stiprumo pluošto.Šios serijos medžiagų, paprastai naudojamos karinės produktai, kūno šarvai, rankenėlės pagamintos iš importuotų minkštos gumos, prabangus ir gražus, minkštas ir patogus, supjaustyti ir ruožas, atsparus vandeniui. ☞【Itin aukštos kokybės】Ji yra stipri ir patikima.Rankenėlė gali atlaikyti 21 kg įtampa.Po bandymo tai galima ištempti daugiau kaip 10 000 kartų, ir vis dar yra patvarus.Mes darome kokybės, su mūsų širdyse.

☞【Taikoma žmonių】 Šis produktas yra tinkamas daugiau nei 91 proc. batai rinkoje.Labiausiai sportiniai bateliai rinkai gali būti įdiegta.Nesvarbu, ar tai vaikas, ar senas, ar jaunas, kurie myli sportą, jūs galite naudoti ją, ir spalva graži, ir madinga.

Specifikacijos

Medžiagos, kuriai būdingas Didelis stiprio pluošto

Batraištis Ilgis 1,5 M (4.9 PĖDŲ)

Produkto Spalva Juoda Sagtis: Juoda, Pilka, Juoda+Balta, Raudona, Mėlyna.Baltos Spalvos Sagtis: Balta, Juoda+Balta, Raudona, Mėlyna.

Pakuotės Turinys: 2 x Sukasi Sagtis 2 x Batraištis Pastaba Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Žymos: batų raišteliai batraištis sagtis, sukasi automatinė sagtis, Sukasi sagtis batraištis, sagtys batai sukasi.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Kraštų Apdailinimo
image

Vartotojas

5
2023-06-22

“Viskas kaip aprašyme, 2 gabalus, iš tikrųjų ant dešinės ir kairės. Twist su reketu, ir kai susuka pakėlė, galite traukti raišteliais traukti virvelę out. Raišteliais, yra traukiamas į tvist iš karto, pakankamai tvirtai. Sujungti du kėlinius sneaker, yra glaudžiai segmentus. Labai kietas, atrodo, gana patikimas. Aš tikiuosi, kad jie truks ilgą laiką.”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar