Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Juokinga Moliūgų Dervos Ornamentu Helovinas Dervos Moliūgų Aksesuaras Stalo Dekoro Statulėlės Amatų Darbastalio Apdaila Helovinas Dovana

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€14.16 €5.94
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k1489

Aprašymas:

Ieškote ekologiškas būdas pridėti šiek tiek humoro, kad jūsų Helovinas dekoro?Check out mūsų Dirbtinių Moliūgų!Featuring juokingas frazes ir stiprus Helovinas atmosferą, ši moliūgų yra puikiai tinka rodyti ant jūsų stalo ir pramogų draugais ir šeima.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Helovinas Moliūgų Derva

Medžiaga: Derva

Pakavimo Sąrašas:

Helovinas Moliūgų Dervos x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ekologiška ir Saugi: Sukurti šventinę atmosferą su šių išraiškingas moliūgai, pagamintas iš oro sąlygoms atsparios dervos medžiagos, kurios yra ne tik patvarios ir ilgaamžės, bet ir ekologiškos.Saugus augintiniai ir vaikams, jie idealiai tinka namų ir sodo dekoro ir nebus išnyks lengvai.

2.Prabangus Apdailos: Praturtinti savo miniatiūriniai sodas su šių išraiškingas moliūgai.Bauda kokybiškos ir tikroviškos išsamiai pasiūlyti įdomus ir nenuspėjamas liesti savo lauko erdvę.Ieškoti džiaugsmo kurti savo žaismingas sodas su šių ryškių ženklų.

3.Intensyvus Vibe: Pridėti jutiklinio klasikinis Helovinas su mūsų išraiškingas moliūgai, siūlanti juokinga veido išraiška, siekiant sukurti stiprią atmosferą ir paįvairinti savo Helovinas šalims.

4.Plačios Taikymo: Perorganizuoti savo namų dekoro, sodas, arba lentelė parametrai su mūsų išraiškingas moliūgai.Šių paskirčių gražuolių yra puiki DIY amatų ir moliūgų temą šalių, ir yra idealiai tinka įvairioms progoms.

5.Helovinas Dovana: Ar norite žavesio jūsų šeimos, draugų ar svečių, šie moliūgai bus padaryti juos malonu ir jaustis ypatinga.Jie yra puikus Helovinas šalims, dovanos, ar atostogų parametrai.

  • Temos: AUGALŲ
  • Stilius: Modernus Stilius
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Derva
  • Yra Protingas Prietaisas: No

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar