Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

INTASTING Gooseneck Virdulys, ±1℉ Temperatūros Kontrolė, Nerūdijančio Plieno, Vidinis, Greitai Šildymo, už Apipilti Kavos, Arbatos Užvirinti, B

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€627.14
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k14626

±1℉ Temperatūros Tikslumas - pažangi bazės\\ \ 's built-temperatūros kontrolės programa.Programa bus reguliuoti šildymo galia, kai vandens temp metodus norimą temp pagal temp zondas aptinka temp kaita.

0,65 mm Gooseneck Vandens - Dėl vandens srauto greitis tiesiogiai įtakos skonio ir skonis pour-per kavos, mes sukūrėme unikalią bauda gooseneck vandens.Ji yra lengvesnė ir patogesnė kontroliuoti vandens srauto greitis metu padaryti pour-per kavos.

Temp Hold Funkcija - virdulys automatiškai pereina į "HOLD" režimas, kai vanduo pasiekia tinkamą temperatūrą, išlaikyti jį ten tol, kol mes\\'re pasirengę apipilti kava.Maksimalus laikymo laikas yra 2 valandos.

100% Nerūdijančio Plieno, Vidinis - Kiekvieno paviršiaus, kad jūsų vandens adresų knyga yra pagamintas maisto kokybės, 304 nerūdijančio plieno. 100% BPA-free.Suteikti jums su tyra ir sveiką vandenį.

Užvirinti Chronometras - Su built-tiksliai, chronometras, galite patikrinti užvirinti metu ekrane bet kuriuo metu pritaikyti ritmą, užpilkite kava.Po skaičiuoti žemyn tris sekundes, chronometras pradės veikti esant nulinei.

  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Talpa: 1L
  • Įtampa (V): 6V
  • Galia (W): 1000w
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Šildymo Būdas: Underpan Šildymas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar