Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Juodas Atspalvis Audinys Patvarus Akių Brezentas su Sustiprinta Įvorės Sodo Saulės Pavėsyje Užskaitos Jautrūs UV Atsparūs efektą Sukeliančių Auga

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€15.50 €7.75
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k1451

Savybės:

*1. Aukštos atspalvį norma: audinio atspalvis gali atsispirti spindulių ir labiausiai saulės, o oro vis dar gali tekėti per taip, kaip sukurti patogią, vėsioje ir tamsioje vietoje žmonėms, arba augalų.Jis blokuoja virš 96% saulės ir atnešti 80% šešėlis.

*2. Geriausia medžiaga: audinio Atspalvis yra pagaminti iš didelio tankio polietileno, kuris yra lengvas, tačiau patvarus, užtikrina maksimalų oro ir ruožas-gebėjimas.Pareigos: naudoti šiltnamiuose, augalų, gėlių, vaisių viršelio, bendrosios saulė, šiluma, drėgmė, gyvulių laikymas, naminių paukščių pastatų, lankai struktūras, klėtis, būdos.

*3. Geriausia technologija: Lock-mezgimo mezgimo technologija gali neleisti ardymas ir kaupti.Sukurta su šeimininku krašto ir sustiprino kampe, atspalvis medžiaga užtikrina ilgaamžiškumą ir papildomų jėgų.

*4. Lengva nustatyti: yra grommets kiekvienoje pusių, kas 40 cm.Jie yra įsikūręs palei visą sutvirtinti kraštus.Jūs galite pakabinti atspalvio audinio laisvai ir lengvai, be jokių nerimauti sudraskyti.

*5. Naudinga atspalvį medžiaga: Kadangi audinys yra pagamintas iš tampri medžiaga, šono ilgis gali skirtis, dėl rankinis matavimas, bet plotas audinio yra pastovus.Kvėpuojantis audinys nuolat oro švieži ir leisti karšto oro išstumtas iš atspalvio audinio, bei vandens lašai per.Lengvai valyti su sodo žarna.

Aprašymas:

*1. Pavadinimas: Juodas atspalvis medžiaga

*2. Medžiaga: HDPE Audinys

*3. Spalvinimas lygis: 96%

Paketas apima:

1 * Juoda šešėliai medžiaga

  • Spalvinimas Norma: 96%
  • Features1: Lengvas
  • Paketas apima: 1 * Juoda šešėliai medžiaga
  • Features2: Naudinga atspalvį medžiaga
  • Medžiaga: 100% Medvilnės, HDPE Audinys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pavadinimas: Juodas atspalvis medžiaga

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar