Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

2000W Nešiojamieji Elektriniai patalpų Šildytuvas Reguliuojamas Termostatas, Ventiliatorius, Šildytuvas, Namo, Biuro, Miegamojo Grindų Lentelės Darbalaukio Šildytuvas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€45.65 €29.21
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k1445

Savybės:

1.Nešimo rankena: vertikaliai šildytuvas yra patogi nešimo rankena, todėl jūs galite transportu greitai ir lengvai iš kambario į kambarį, jei jums reikia atvėsinti/šilumos tam tikrų kambarių jūsų namuose.

2.2000 W galia:Šis šildytuvas yra supakuota su 2000W galios ir funkcijos įjungimo lemputė saugumo sumetimais, kad jūs žinote, kai šildytuvas yra įjungtas.

3.Du šilumos parametrai:šildytuvas yra du šilumos parametrai:šiltas ir šaltas, taip pat gali būti nustatomas ventiliatoriaus nustatymą, todėl jis puikiai tinka tiems karštais vasaros mėnesiais.

4.Aptakus ir stilingas Dizainas:patogus aptakus ir stilingas dizainas reiškia, kad jis sėdi ant tvirto pagrindo, ir leidžia jums lengvai ir greitai atlieka jį tarp miegamieji arba net paketą nuo savo kuprinės.

5.Maitinimo kabelio ilgis:patogus papildomų ilgas maitinimo laidas-1. 7 metrų reiškia, jūs galite turėti, ji guli ant jūsų virtuvės stalo, arba staliukas be maitinimo laido ir vis į kelią arba tiesiog tuck ji toli už jūsų lova ar baldus.

Aprašymai:

Šis produktas yra darbalaukio šildytuvas, ir jo patogus ir stilingas dizainas reiškia, kad jis sėdi ant kieto pagrindo.

Techniniai duomenys:

Kištuko tipas: ES

Įtampa: 220V~240V~ 50/60HZ

Du galingumo lygius: 2000W

Medžiaga: plastikas ir metalas

Dydis: vielos bendras ilgis 150CM

Spalva: balta

Pakuotė:

1 * Šildytuvas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti siuntimo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant laivybos kaina.Mes atsiųsime daiktų, kaip įmanoma greičiau.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos kartą jums sklype.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio kanalai, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

  • funkcija: Reguliuojamas Termostatas, Perkaitimo Apsauga
  • Prekės Pavadinimas: HAOYUNMA
  • Šildomas Plotas: 20㎡
  • Numeris Greičio Nustatymai: Antra Pavara.
  • Naudoti: VONIOS kambarys, Miegamasis, Sodas, Gyvenamasis Kambarys, Kita
  • Kaitinimo Elementas: Kaitinimo Viela
  • Šildytuvo Tipas: Ventiliatorius Šildytuvas
  • Įrengimas: Nešiojamieji, Stovinčioje
  • Įtampa (V): 220V
  • Galia: 1200-2000W
  • Prašymas: 10㎡
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar