Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Motociklo Stabdžių Svirčių Universali Rankenos Sankabos Svirties Rankena Motociklo Rankena Stabdžio Svirtis Stabdžių Ir Sankabos Svirtelė Motociklas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€72.95 €36.47
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k1429

Kulka Taškų:

1.Didelis Stiprumas ir Kietumas: Pagamintas iš aliuminio lydinio, šis motociklas stabdžių rankenos buvo didelis kietumas ir anti-rust savybes, užtikrinant patikimumą ir ilgaamžiškumą ilgalaikiam naudojimui.

2.Puikių Rezultatų: motociklo stabdžių rankenos yra gydomi anodinio oksidavimo, kuris daro tai dilimui ir nėra lengva dažai ne.Ji taip pat patiria skaitmeninio valdymo apdirbimo, kuri užtikrina puikų kokybės ir tikslumo.

3.Madingas Stabdžio Rankena: Su naujais stilius ir praktiškas dizainas, šis motociklas stabdžio rankena yra puikūs ir baudos kūrinys.Tai yra sklandžiai liesti ir lengvai valdyti, kuris suteiks jums patogią ir saugią jojimo patirtį.

4.Patobulintos stabdymo savybės: Jei jums patinka motokroso žirgais, šių stabdžių rankenos yra puikus priedai.Jie tilptų dauguma motociklų rinkoje ir pasiūlyti sklandžiai ir reaguoja stabdymo patirtis.

5.Išplėstinė cool: Šis motociklas stabdžio rankena ateina su akceleratoriaus rankena, kuri leidžia jums kontroliuoti greitį ir galią jūsų motociklą, su lengvumu.Taip pat galite pasirinkti iš įvairių spalvų, kad atitiktų jūsų charakterį ir stilių.Derinys, stabdžių ir rankena daro šį produktą būtina turėti bet kokį motociklą meilužis.

Aprašymai:

Motociklo Sankabos Svirtį: Ši svirtis yra pagaminta iš aukštos kietumas medžiaga ir turi skaitmeninio valdymo apdirbimo ilgaamžiškumą ir tikslumą.Ji bauda kūrinys, ir tinka daugumai motociklų rinkoje.Galite rinktis iš kelių spalvų, kad atitiktų jūsų stiliaus.

Savybės: 1.Pavadinimas: Motociklo Rankena Stabdžių Siurblio Svirties

2.Procesas: KN-C

3.Spalvos: Juoda, Raudona, Mėlyna, Aukso, Žalia, Sidabro, Titano, Violetinė

4.Taikytinos modeliai: motociklas

5.Medžiaga: Alloy

Pakavimo sąrašas: 1*Motociklo Vairo Svirtis

  • Elemento Aukštis: 10cm
  • Elemento Plotis: 15cm
  • Elemento Ilgio: 25cm
  • Medžiagos Tipas: Lydinys
  • Prekės Svoris: 1500g
  • Specialios Funkcijos: Stabdžių Ir Sankabos Svirtis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Pavadinimas: Motociklo Stabdžių Svirtys

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar