Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Keleivio Saugos Diržo Oksfordo Audinio Keleivio Diržo Rankenos Su Kvėpuojantis 3D Mesh Motociklo Galinio Diržo Diržo Rankena

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€15.12 €7.56
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k115175

Aprašymai:

Mūsų motociklų saugos diržus galima reguliuoti iki 49in.

Galinės sėdynės keleivio rankena yra skirti dėvėti iš abiejų pusių.

Mūsų keleivių saugos diržų yra lengvas ir patogus.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Motociklu Keleivio Saugos Diržas

Medžiaga: PP+ Oxford medžiaga

Dydis: vidutinis dydis

Produktų Sąrašas:

Motociklų Saugos Diržo*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Reguliuojamas Motociklų ir Saugos Diržus: motociklo saugos diržas yra sukurta pagal liaudies įvairių juosmens apimtis reikalavimus.Jis gali būti koreguojamas iki 49in.

2.Patikimas ir Saugus: Mūsų galinės sėdynės keleivio rankena yra saugi ir patikima, kad išvengti kritimo.Per greitos akceleracijos ar didelių stabdžių, ji gali užtikrinti, kad žmonės turi tvirtai ir išvengti kritimo.

3.Patogus Ir Apsauginės: Pagaminti iš minkštos medžiagos, keleivių saugos diržų ir bus ne nerimauti lenktynininkų ir gali būti dėvimi saugiai ir patogiai, kad apsaugotų jus.

4.Saugi Medžiaga: transporto priemonės palaikymo rankenos dirželis yra sudarytas iš tvirtos oksfordo audinys, paminkštinimas tinklinio audinio, ir PP.Jūs galite saugiai naudoti ją išlaikyti pusiausvyrą.

5.3 D Akies ir PP Pagalvėlė: motociklo rankenos diržas turi PP valdyba ir kvėpuojantis 3D tinklelis pagalvėlių buferis ir išsiskirstyti trauka galiniai ratai.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar