Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Belaidžio Namų Dulkių Siurblys Lengvas Baterija Rankinį Dulkių Siurblys, Siurbimo Automobilių Naminių Dulkių Siurblių Priedai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€319.33 €252.27
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k1038

Belaidžio Namų Dulkių Siurblys Lengvas Baterija Rankinį Dulkių Siurblys, Siurbimo Automobilių Naminių Dulkių Siurblių Priedai

1. Šis belaidis dulkių siurblys sujungia lengvumas (pagrindinės kūno sveria tik 1.36 kg) su super siurbimo galia, galingas dulkių šalinimas.

2. Baterijos dulkių siurblys sujungia galingas siurbimo galia 25 kpa su 5-in-1 filtravimo sistema taip, kad dulkių negalės patekti bet kur.

3. Ši baterija dulkių siurblys yra didelis 1.3 litro dulkių konteineris su kuria jūs galite lengvai išvalyti vienas traukinys.

4. puikus naminių gyvūnėlių savininkai: Su Belaidžiu Dulkių siurblys be vargo pašalina gyvūnų plaukus, o savo augintinio paliktas ant sofos, lovos ar grindų.

5. Su dulkių siurbliu baterija bagless yra modelis, specialiai sukurta Europai.Ji yra 3 cm aukštesnis, nei įprastos baterijos dulkių siurblys, kuris yra daugiau kaip kūno dydžio Europiečių.

Patarimai: 1. Prašome įkrauti visiškai prieš naudojimą.2. Kai dulkių siurblys prarado savo siurbimo galia, pirmiausia patikrinkite, ar dirvožemio teptuku ir teleskopinis polių nėra užblokuotas.

Tai ne problema, švarus įvairių galimybių

Specialios savybės

Labai tekinimo variklis variklis baterijos dulkių siurblys turi rasti tinkamą pusiausvyrą tarp triukšmo ir įsiurbimo galia.Į 25000PA super siurbimo jėga be vargo sugeria visas nuolaužas neišeinant iš purvo.Triukšmo lygis (≤60 dB) neturi trikdyti jūsų šeimos nariai ar naminiai gyvūnai.

Lengva valyti visą priedai sieto filtro ir Hepa mūsų kamieninių dulkių siurblys lengvai plaunami, galima plauti filtrus reguliariai su vandeniu ir sausai prieš išleidimą.Reguliariai valyti filtrą apsaugo silpnas siurbimo galia ir vidurių užkietėjimas.

Spalva: Juoda & Raudona

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

1 x elektros žemę teptuku

1 x variklis

1 x laidaus vamzdelio

1 x 2-1 siurbimo butas

1 x sienos kabo

1 x baterijos

1 x įkroviklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Galia (W): 500W
  • funkcija: Sausas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Įtampa (V): 6V

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar