Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Savaitės Tabletes Organizatorius 3-Kartus-Per-Dieną, 7 dienas Tablečių Dėžutė Didelis Kupė Drėgmei atsparus Tabletes Atveju, Vitaminų, Žuvų taukų

    (1) 3
(1 Atsiliepimai)

€17.23 €11.37
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k10249

gali CSV Didelis Savaitės Tabletes Organizatorius-3 Kartus per Dieną 7 Dienų Tablečių Dėžutės ir Organizatorius Didelis Kupė Tabletes Atveju, Vyrus, Moteris, Senas gali CSV

Aprašymas:

Savybės:

Aukščiausios Kokybės: Pagaminti iš patvarios ABS, PP ir TPE, saugiai saugoti tabletes, ir pastorinti korpusas labai sumažina greitį lūžimo ir padidina tarnavimo laiką.

Didelė Talpa: Mūsų savaitės tabletes organizatorius yra 24 skyriai su dideliu padalinių, teikiančių daug erdvės saugojimo, vitaminai, žuvų taukai ir kitų papildų.Tai užtikrina, kad jūs turite pakankamai vaistų nuo visą savaitę.

Drėgmei atsparus Dizainas: tabletes konteineris yra suprojektuotas būti drėgmei atspari, išlaikyti savo tabletes, saugus ir sausas.Tai apsaugo nuo bet kokios galimos žalos ar suirimo, kurį sukelia drėgmės, veiksmingumui užtikrinti savo vaistus.

Nešiojamų ir Uždarųjų: Mūsų tabletes organizatorius yra nešiojamas, ir ateina su pritvirtintu dizaino, leis jums lengvai nešiotis jį su savimi visur, kur jums eiti.Tą užtikrina, kad jūsų tabletes išlieka sveika ir apsaugota, suteikti patogumo ir ramybė.

Lengva Naudoti: Su savo 3-kartus-per-diena organizacijos, mūsų daugkartinio naudojimo tablečių dėžutė leidžia lengvai sekti savo vaistus tvarkaraštį.Kupė yra žymimi savaitės dienas, ir yra pakankamai didelis, kad turėti kelis tabletes, todėl patogu vyrams, moterims ir vyresnio amžiaus asmenys.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų ekrano ir šviesos poveikis.

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS+PP+TPE

Dydis: 17.5*11*5cm

Spalva: Mėlyna,Balta

Komplektą Sudaro:

1 * Tabletes Atveju

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
image

Vartotojas

3
2023-08-29

“Prekės spalva nėra nurodyta labai gerai.”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar